Het logo van Marcs in Groningen

Advies op maat

Marc geeft graag op locatie een persoonlijk advies, waarbij het streven is een optimale verbinding tussen het interieur, exterieur en natuurlijk de gebruiker(s) te creëren.

Wat voor soort advies kun je verwachten

  • kleuradvies om u interieur op te frissen, te complementeren, of juist contrasten te versterken.
  • keuze advies. Soms kun je door kleine veranderingen zoals bijvoorbeeld het toepassen van Kalkverf meer warmte creëren. Door de poederachtige structuur van deze verf wordt een heel andere beleving ervaren dan bij het gebruik van normale verf. Om een goed beeld te krijgen van dit type kalkverf moet je naar de winkel komen en kun je je zelf overtuigen van het resultaat.
  • toevoegings advies. Marc’s is ook dealer van een range fantastische interieurstoffen, waarmee de mogelijkheid bestaat om van alles op maat te maken zoals raambekleding, kussens, sprei, etc……
  • stoffering advies. Voor het Stofferen van bijvoorbeeld uw gekoesterde meubelen.
  • Stijl advies. Marc’s is in staat interieurs te ontwerpen van minimalistisch tot extravagant of eigentijds.
  • Restyle advies. Het restylen van een woning, gebouw of kamer is ook een mogelijkheid. hoe verrassend is het om eens een geheel andere energie te krijgen in je eigen leefomgeving en dit met gebruikmaking van je eigen spullen. Eventuele toevoegingen van items om het een en ander te complementeren of juist te versterken.

interesse?

Adres

Munnekeholm 16
9711 JA Groningen
Nederland

Social media

Telefoon

nl_NLNederlands